perjantai 17. syyskuuta 2010

Simpan versio

Innostuin niin tuosta uunon ruokavinkistä että päätin itsekkin lähteä samaan. Tosin meikän versio oli vähän varioitu ja karsittu. Veistin kaupasta parsakaalia ja täytettyjä HK:n lihapullia. Siinähän se sitten olikin. Parsakaaleja en jaksanut höyrystää kun en löytänyt kattilaan kantta vaan kiehutin ne ihan kunnolla vedessä. Lihapulliin sen sijaan satsasin ja paistoin en oikein paistinpannulla. Maistui siihen nähden oikein maukkaalle että maanantain aloitin kylmällä kalkkunalla.

Halpaa ja hyvää...




tp 9

1 kommentti:

  1. tässä reseptissä tykkäsin eniten oletetusta kirjoitusvirheestä, joka kuitenkin loi veikeän, mutta hämmentävän tunteen "paistoiko se Simppa ne pullat siinä pannussa vaiko ei???"

    VastaaPoista