torstai 29. huhtikuuta 2010

Ime parsaa?


Ruokatestissä oli eilen parsa. Ihmiset jotka tuntevat tai ainakin luulevat tuntevansa minut empivät onko simpan pienen pään viimeisetkin patasolut pyörähtäneet ympyrää. KYLLÄ, minä ostin parsaa ja vielä tuplahinnalla koska en tiennyt valintatalon 2 € tarjousparsasta. Kuulin työttömältä ystävältäni kimpimäen tommulta että nyt on parsakausi ja että se on hyvää vaikkakin työkkärimasseista isoa siivua veistävää.

Valmistaminen oli helppoa. Sen kun pisti patakattilaa kutoselle ja vettä sisään. Tajusin myös tuikata hieman suolaa mukaan, enhän ole mikään uuvatti vaikka en päivätyössä tällä hetkellä oleilekkaan. Kun vesi kiehahti niin parsat vaan sinne lillumaan mutta ei kokonaan vaan piti jättää se neukkunaisen taudittaman kullin näköinen pää sieltä kattilasta sojottamaan ulos niin että se höyrystyi. Niin kertoi Kimpimäki.

Haarukalla sitte tuli sohia kunnes varsi tuntuihieman pehmenneen al denteksi. Siinähän se sitten lötkötti, kun kuumiehen keppi. Ei kun lautaselle ja turpaan, vaan ei sellaisenaan vaan mukavan kevyen voisulan kanssa. Ai että, täytyy sanoa hyvää oli vaikka liha ja perunamies olenkin.

Työttömyyspisteet: 8+

+ maku: hyvä
+ helppo vääntää
- hinta:kallis
- joillain tulee ihmeellinen kusi syötyään

SIMO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti